На сесії Дрогобицької міськради активісти розбили яйце об голову депутата

Новини 14 Грудня, 2018 360

Фото ілюстративне з відкритих джерел

На сесії Дрогобицької міської ради активісти розбили яйце об голову жінки-депутата.

Як повідомили у Дрогобицькій міській раді, інцидент стався 13 грудня, під час  засідання сесії Дрогобицької міської ради.

«Двійко жінок, які асоціюють себе з громадськими активістами, вкотре вдалися до дій, які унеможливлюють роботу сесії міської ради та приводять до зриву. Під час четвергового засідання сесії громадянки Лідія Ігорівна Надкернична та Анна Іванівна Корягіна уже як зазвичай зривали роботу сесії міської ради впродовж цілого засідання, вигукуючи різноманітні фрази, якими принижували честь і гідність як депутатського корпусу, так і міського голови. Апогеєм такої поведінки громадянок став випадок, коли одна з жінок — Анна Корягіна під час обговорення депутатами проектів рішень міськради, підійшовши з-заді, розбила сире яйце об голову депутата, до того ж жінки-депутата, та покинула сесійну залу», – інформує міська рада Дрогобича.

Як зазначається, це вже не перший такий випадок у міській раді Дрогобича.

«31 січня 2017 року Лідія Надкернична у супроводі своїх спільників увірвалася у сесійну залу та почала жбурляти яйцями у членів президії та службовців виконавчого комітету міськради. Одне з яєць влучило у Державний прапор України». – інформує міська рада.

На місце події одразу прибули правоохоронці, які зафіксували факт вчинення нападу.

Постраждала депутат заявила, що звертатиметься в поліцію.

Як повідомляє «Трускавецький вісник», під час даного сесійного засідання «до постраждалих мало не долучилася інвалід Анна Волошина».

«13 грудня, на сесії Дрогобицької міської ради під час виходу до трибуни голови земельної комісії депутатки Ірини Дзюрах (фракція «Народний контроль») стався невеличкий інцидент. Мешканка Дрогобича Анна Корягіна роздушила на потилиці Ірини Дзюрах сире куряче яйце, після чого покинула сесійну залу. Інцидент сфотографував громадський діяч Богдан Гринчишин, але на вимогу Богдана Гальчишака, помічника народного депутата Богдана Матківського («Народний контроль») змушений був під тиском видалити обидва зроблені фото. Також на сесії одна з представниць муніципальної варти Дрогобича відібрала ціпок у журналістки та громадської діячки Анни Волошин та замахнулася ним на неї, але не вдарила», – повідомляє «Трускавецький вісник».

 

Коментарі

Позначки: , , ,