На Самбірщині відкрили футбольне поле зі штучним покриттям

Новини 26 Листопада, 2018 867

Фото: Львівська ОДА

Кошторисна вартість становить 1,1 млн грн

У Самбірському районі Львівщини, відкрили футбольне поле зі штучним покриттям.

Як повідомили у прес-службі Львівської ОДА, 25 листопада у селі Підгайчики Рудківської ОТГ на вул. Шкільній, 74-А, відбулось відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям, побудованого в межах обласної програми «Спортивний майданчик».

Як повідомили у Самбірській РДА, привітати мешканців з визначною подією в житті району завітали: директор департаменту економічної політики ЛОДА Роман Филипів, начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як, голова постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Олег Домчак, народний депутат України Ярослав Дубневич, депутат Львівської обласної ради Володимир Шведа, голова Самбірської райдержадміністрації Микола Фрей, голова Самбірської районної ради Віталій Кімак, голова Рудківської ОТГ Іван Лозинський.

З привітальним словом до присутніх звернувся директор департаменту економічної політики ЛОДА Роман Филипів: “Дуже приємно відвідувати такі заходи і спостерігати як змінюються наші села, селища, міста… як змінюється Україна. За останні 4 роки ми інвестували понад 4 млрд. грн. в Львівській області, а це понад 6 000 різноманітних проектів. Секрет цих змін — спільні зусилля депутатів Верховної ради України, депутатів і керівництва Львівської ОДА, керівництва району, об’єднаних територіальних громад і місцевих рад. Хочу попросити аби ви наповнювали цей майданчик різноманітними заходами, де б точилися гострі баталії, щоб це футбольне поле було в користь і радість громаді”.

Фото: Львівська ОДА

Як інформує ЛОДА, загальна кошторисна вартість становить 1,1 млн грн. На облаштування майданчика з обласного бюджету виділено 550 тис грн. Головним виконавцем робіт була підрядна організація ПП «ЛВ Арка».

 

Коментарі

Позначки: ,