На місці резонансного ДТП у Харкові провели слідчий експеримент

Новини 02 Листопада, 2017 75

Олена Зайцева

Результати експериментів та експертиз слідчі поки що не озвучують

Олену Зайцеву, яку підозрюють у скоєнні в Харкові ДТП з шістьма жертвами, вивозили з СІЗО на місце аварії. Про це повідомляє ТСН.

“Її привезли із СІЗО в автозаку задля слідчого експерименту. 20-річна дівчина була у кайданках, але під час з’ясування обставин трагедії одну руку їй звільнили”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається,що другий учасник ДТП – водій Volkswagen Touareg Геннадій Дронов участі у слідчому експерименті не брав. З допомогою Зайцевої слідчі намагались відтворити схему руху Lexus – його кермувальниця на місці в деталях розповідала, як їхала того вечора. На час з’ясування обставин рух у тому місці перекрили і відновили лише після повернення Зайцевої до слідчого ізолятора.

Результати експериментів та експертиз слідчі поки що не озвучують, попри те, що десятиденний термін, у який обіцяли провести автотехнічну експертизу, вже минув.

Нагадаємо, 18 жовтня в центрі Харкова після зіткнення з Volkswagen автомобіль Lexus вилетів на тротуар, де стояли люди. За кермом Lexus RX350, який збив 11 людей в центрі Харкова, була 20-річна студентка Олена Зайцева. П’ятеро людей загинули на місці, шістьох пішоходів, включаючи вагітну жінку, – госпіталізували з серйозними травмами. 20-річна Діана Берченко померла в лікарні 26 жовтня. Зайцеву суд взяв під варту на 60 діб без права внесення застави.

У лікарні досі залишаються четверо потерпілих внаслідок аварії, зокрема, в медикаментозному сні тримають вагітну жінку.

Коментарі

Позначки: , , ,