На львівському курорті встановили камери спостереження з розпізнаванням автомобільних номерів та обличчя

Новини 01 Лютого, 2019 403

Ілюстрація: Трускавецька міська рада

У курортному місті Трускавець на Львівщині, встановили камери відеоспостереження з розпізнаванням  автомобільних номерів та обличчя.

Як повідомляється на сайті Трускавецької міської ради, про 31 січня під час сесії Трускавецької міської ради розповів очільник Дрогобицької місцевої прокуратури Юрій Малахівський.

Як зазначається, у Трускавці закупили програмний продукт Axxon Next до камер відеоспостереження, який дозволяє розпізнавати автомобільні номери та обличчя.

Беезпосередній доступ до даних з камер мають і правоохоронці Трускавця. Є можливість пошуку за кольором, розмірами об’єкта, швидкостями, напрямками. Надалі, комбінуючи ці можливості з картою міста буде створений реакційно-моніторинговий центр з продуктивністю більшою в рази та можливістю автоматизації процесів.

«Оперативно реагувати на події працівникам прокуратури неабияк допомагає обладнання вуличного відеоспостереження, яке міська рада закупила в рамках Програми «Безпечне місто». До того ж, нещодавно закуплено програмний продукт Axxon Next – інтелектуальні функції, як розпізнавання автомобільних номерів та обличчя, з проведенням гендерно-вікової аналітики, дозволяють швидко реагувати на події схожості з шуканими подіями. Безпосередній доступ до даних з камер мають й правоохоронці Трускавця. Є можливість пошуку за кольором, розмірами об’єкта, швидкостями, напрямками. Надалі, комбінуючи ці можливості з картою міста буде створений реакційно-моніторинговий центр з продуктивністю більшою в рази та можливістю автоматизації процесів», – зазначив під час свого звіту Юрій Малахівський.

Окрім того, у своєму звіті на сесії міськради  Юрій Малахівський відзначив, що  у Трускавці минулого року  рівень злочинності зменшився на 35,1%. Розкрито вдвічі більше злочинів порівняно з 2017 роком.

Коментарі

Позначки: , ,