На Львівській залізниці з початку року вже загинуло 29 людей

Новини 19 Червня, 2018 43

Фото ілюстративне. Джерело: nem-rada.gov.ua

З початку 2018 року, через власну необережність та нехтування правилами безпеки,  на території Львівської магістралі травмувалося 44 особи, 29 із них – смертельно. За аналогічний період минулого року на об’єктах інфраструктури Львівської залізниці загинуло 16 людей.

Про це повідомили у прес-центрі Львівської залізниці.

Як зазначається у повідомленні, аналіз причин невиробничого травматизму підтверджує, що абсолютна більшість цих випадків стали наслідком порушення потерпілими Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України. Серед типових порушень – перехід залізничних колій у невстановлених місцях та ходіння по коліях.

«Із метою запобігання травмуванню громадян на об’єктах інфраструктури, для гарантування безпеки руху поїздів та пасажирів, особливо у період літніх перевезень, коли суттєво збільшується кількість людей, що подорожують залізничним транспортом, Львівська магістраль звертається до громадян із проханням бути особливо уважними та обережними, перебуваючи на залізничних об’єктах та поблизу них, суворо дотримуватися правил безпеки», йдеться у повідомленні.

 

 

Коментарі

Позначки: ,