На Львівщину приїдуть фермери з Німеччини

Новини 05 Жовтня, 2018 306

Фермер в німецьких Альпах. Фото: ИноСМИ

Проект “Good.Better.Organic!”

Наступного тижня до Львова завітають німецькі фермери.

Разом з  українськими колегами вони візьмуть участь у семінарах та дискусіях, а також відвідають органічні господарства Львівщини, Тернопільщини та Волині.

Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Як зазначається, візит відбудеться в межах проекту “Good.Better.Organic!”, який об’єднує українських та німецьких органічних фермерів. Учасники дізнаються про органічне землеробство в обох країнах.

«Розпочнеться візит з участі в ярмарку органічної та натуральної продукції. Ярмарок  відбудеться 13-14 жовтня у парку Івана Франка. 35 учасників з різних куточків України привезуть до Львова органічні продукти без хімії та домішок. На Ярмарку продаватимуть яйця, мед, крупи, соки, молоко, сир, м’ясо та багато іншого. Значна частина продавців має європейський сертифікат органічного виробництва. В межах заходу будуть цікаві лекції і працюватиме дитяча зона», – зазначається у повідомленні.

Німецькі фермери не лише зможуть спробувати органічну продукцію, але й обміняються досвідом та контактами з українськими виробниками. Наступного року 10 українських фермерів поїдуть з навчальним візитом до Німеччини.

Організатори проекту –  Львівська міська громадська організація «Екотерра» спільно з Асоціацією APOLLO e.V., Фондом “Пам’ять, відповідальність та майбутнє” Німеччина.

Ярмарок органічної та натуральної продукції відбувається  за підтримки Львівської обласної державної адміністрації.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,