На Львівщині звільнять поліцейського, котрий відмовився від огляду на вміст алкоголю в крові

Новини 08 Травня, 2019 17

Ілюстративне фото

На момент зупинки автомобіля патрульними поліцейськими працівник одного з відділів поліції Львівщини перебував поза службою. Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

Проведеним службовим розслідуванням встановлено, що 16 квітня 2019 року близько  00.15 працівники Управління патрульної поліції у Львівській області зупинили автомобіль «Фольксваген», яким керував 25-річний лейтенант поліції, працівник одного з територіальних підрозділів поліції Львівщини, котрий перебував поза службою.

Під час перевірки у патрульних поліцейських виникла підозра, що водій автомобіля перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Оскільки чоловік відмовився від проходження огляду на вміст алкоголю у крові, на нього було складено протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст.130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують її увагу або швидкість реакції)  КУпАП.

За цим фактом 16 квітня Головним управлінням Національної поліції у Львівській області було призначене службове розслідування, за результатами якого на поліцейського накладене дисциплінарне стягнення – звільнення зі служби в органах Нацполіції.

Коментарі

Позначки: ,