На Львівщині здійснили 824 рейди з охорони лісу та державного мисливського фонду

Новини 01 Серпня, 2018 95

Карпатські ліси

Працівники державної лісової охорони державних лісогосподарських  та лісомисливських підприємств, які належать до сфери Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, здійснюють рейдову роботу з охорони державного лісового фонду та державного мисливського фонду. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

На даний час, вісімнадцять рейдових бригад лісогосподарських підприємств провели 824 рейди з охорони лісу та державного мисливського фонду. В результаті проведеної роботи склали 264 протоколи (сума штрафів становить 33,7 тис грн).

20 липня працівники державної лісової охорони Вовченського лісництва ДП «Турківський лісгосп» в кварталі №20 Вовченського лісництва виявили самовільну рубку лісу породи ялиця в кількості 11 шт., кубомасою 8,67 м3, сумою збитків 65936,04 грн.

Лісопорушника виявили та встановили на місці. Ним є житель села Верхня Яблунька Турківського району. На лісопорушника складено протокол про адміністративне правопорушення вимог лісового законодавства. Матеріали по лісопорушенню передані в Турківське відділення поліції, для вжиття заходів та притягнення до відповідальності.

Коментарі

Позначки: , ,