На Львівщині завершився молодіжний форум відповідального лідерства

Новини 07 Травня, 2018 106

У Львові біля пам`ятника В`ячеславові Чорноволу урочисто завершився Всеукраїнський молодіжний форум відповідального лідерства. Форум тривав упродовж трьох днів та об’єднав молодих людей з усієї України. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Перший день був присвячений панельним дискусіям про відповідальне лідерство. В межах дискусій порушили питання відповідальності перед собою, сім’єю, громадою та країною.

«Молодь – це наше сьогодення, адже ми живемо саме сьогодні, і тому прямо в цей день треба змінювати світ. Важливо, щоб з`являлись нові молодіжні простори, аби молодь могла здобувати нові знання, нові навички, щоб ставати конкурентоздатними. Нове покоління має бути безпосереднім учасником ухвалення рішень на всіх рівнях. Разом ми зможемо цього досягти», – наголосив під час закриття форуму заступник міністра молоді та спорту України Олександр Ярема

Другий день форуму був пов’язаний з волонтерством на фермерських господарствах Львівщини — зокрема, у Жовківському, Кам’янко-Бузькому, Пустомитівському і Радехівському районах. Організатори познайомили учасників з поняттям волонтерства, роботою у сільському господарстві, а також функціонуванням малого та середнього агробізнесу України.

«Ці дні, що пройшли у вас так насичено, мають запам`ятатися вам смаком успіху і смаком удачі. Ви, молодь, завджи маєте розуміти, що за вами останнє слово і саме ви – найголовніші на цій землі», – зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

У третій день форуму учасники провели соціальне дослідження місць культурного значення громади Львова. За його результатами вони складуть культурне мапування міста.

Під час форуму учасники з різних міст краще познайомилися один з одним, практикували та розвивали комунікативні навички, вміння обґрунтовувати свою позицію, навички командної взаємодії.

В межах закриття форуму кожній команді вручили сертифікат про участь у Всеукраїнському молодіжному форумі відповідального лідерства.

Довідково:

Українська Академія Лідерства – це програма особистісного та суспільного розвитку, новий формат навчання для випускників середніх шкіл, що триває 10 місяців і будується на поєднанні елементів фізичного, емоційного та інтелектуального виховання на основі цінностей. Завдання Академії – відібрати молодих людей з високим потенціалом до лідерства і дати найкращу підготовку, інструменти для розвитку, які дозволять розкрити себе, обрати свій шлях і в майбутньому практикувати відповідальне лідерство на благо своєї країни. Проект реалізується за підтримки Адміністрації Президента, Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, Міністерства освіти і науки України та фонду Western NIS Enterprise Fund.

Коментарі