На Львівщині затримали нацгвардійця, який збував наркотики військовим

Новини 09 Жовтня, 2018 122

Фото: військова прокуратура Західного регіону

Солдата затримано

На Львівщині військова прокуратура перекрила канал збуту військовослужбовцем наркотичних засобів.

Як повідомили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону України, 8 жовтня, за процесуального керівництва військової прокуратури Львівського гарнізону слідчим Управлінням Головного управління Нацполіції у Львівській області за матеріалами та спільно з військовою контррозвідкою СБУ у Львівській області, задокументовані факти збуту наркотичних засобів військовослужбовцем військової частини  Навчального центру Національної гвардії України.

Фото: військова прокуратура Західного регіону

Як зазначається у повідомленні, встановлено, що за грошові кошти вказаний солдат загалом збув 5 грам канабісу та 5 грам амфетаміну.

«Крім того, під час проведення обшуку за місцем проживання підозрюваного 9 жовтня, виявлено та вилучено наркотичні засоби: два пакети канабісу загальною вагою 5 грам та три пакети з насінням канабісу», – інформують у відомстві.

Правопорушник затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України, та обрання запобіжного заходу.

 

Коментарі

Позначки: , ,