На Львівщині засуджено посадовця районного центру зайнятості

Новини 12 Листопада, 2018 46

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Рішенням районного суду зловмисницю, причетну до заволодіння бюджетними коштами державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, засуджено до трьох років позбавлення волі з іспитовим строком два роки. Про це пише відділ комунікації поліції Львівської області.

Фахівця з питань зайнятості одного з районних центрів зайнятості, причетну до незаконного оформлення та безпідставної виплати бюджетних коштів державної соціальної допомоги на суму у 860 тисяч гривень, викрили працівники Управління захисту економіки у Львівській області спільно з працівниками слідчого управління поліції Львівщини та за процесуального керівництва прокуратури області.

Впродовж  2013 – 2016 років посадовець склала та видала завідомо неправдиві офіційні документи, котрі надавали право на отримання соціальної допомоги малозабезпеченій сім’ї, а також сприяла 37 громадянам у безпідставному одержанні такої соціальної допомоги.

Зловмисниці було повідомлено про підозру  у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст.27,  ч. 2 ст.190(шахрайство), ч. 3 ст.358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) КК України та обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.

Рішенням районного суду вже екс – посадовця засуджено до трьох років позбавлення волі (з іспитовим строком два  роки).

Коментарі

Позначки: ,