На Львівщині запрацювала нова бурова установка для свердловини

Новини 24 Квітня, 2019 579

Ілюстрація: ГУ Держпраці

Як повідомили у ГУ Держпраці у Львівській області, за участі головного державного інспектора відділу нагляду у гірничодобувній   промисловості  ГУ   Держпраці   у  Львівській  області  відбулося прийняття в експлуатацію  нової змонтованої бурової установки Honghua  ZJ-30 (вантажопідйомність – 180 т) для буріння свердловини в Мостиському районі Львівської області.

Обладнання  змонтоване Стрийським відділенням бурових робіт філія БУ «Укрбургаз».

Участь в комісії представника Держпраці для введення змонтованої бурової установки в роботу здійснюється після повної готовності бурової установки, її випробування, обкатування всього обладнання та за наявності укомплектованої бурової бригади.

Готовність до пуску бурової установки в роботу відбувається за рішенням комісії, згідно наказу по підприємству.  До складу  комісії  увійшли  представники виконавців робіт Стрийського ВБР, головний державний інспектор відділу нагляду у гірничодобувній промисловості ГУ Держпраці у Львівській області.

Згідно висновку комісії бурова установка Honghua ZJ-30 для буріння свердловини  виконана монтажем згідно вимог нормативно-правових  актів з охорони праці і готова до введення в експлуатацію. Відтак складено акт по введенню в експлуатацію.

 

Коментарі

Позначки: