На Львівщині започаткували футбольний турнір для прикордонників усієї України

Новини 10 Вересня, 2018 230

Фото: прес-служба Держприкордонслужби України

У першому розіграші прийматимуть участь шість команд

У Львові за участі Голови Державної прикордонної служби України Петра Цигикала, 9 вересня відбулися урочисті заходи з нагоди Дня фізичної культури та спорту. Одночасно презентували футбольний турнір за Кубок пам’яті першого Командувача прикордонних військ генерала армії України Валерія Губенка.

Як повідомили у прес-службі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України, на заходах також були присутніми Державний секретар Міністерства молоді та спорту України Олег Немчінов, директор Департаменту особового складу Адміністрації Держприкордонслужби генерал-майор Микола Маланчій, Голова спортивного комітету Держприкордонслужби Микола Подоляк та керівництво Західного регіонального управління.

Під час урочистих заходів учасники турніру дізналися своїх суперників, яких обрали шляхом жеребкування. Загалом, у першому розіграші Кубку пам’яті Губенка прийматимуть участь 6 команд: 5 збірних команд регіональних управлінь та команда Національної академії Держприкордонслужби України.

Крім того, учасники заходів отримали нагороди та заохочувальні відзнаки Дерприкордонслужби та Міністерства молоді та спорту.

Фото: прес-служба Держприкордонслужби України

«Цей футбольний турнір між командами прикордонних підрозділів започатковується вперше та на запрошення легендарного тренера України Мирона Маркевича відбуватиметься протягом 10 – 12 вересня на стадіоні ім. М.Б. Маркевича (м. Винники)», – зазначається у повідомленні.

 

Коментарі

Позначки: ,