На Львівщині визначили лауреатів премії Катерини Мандрик-Куйбіди за 2018 рік

Новини 11 Травня, 2018 36

У Львівській письменницькій організації завершилося фінальне засідання журі третього Всеукраїнського літературного конкурсу патріотичної поезії імені Катерини Мандрик-Куйбіди. Журі в складі дев’яти осіб визначилися з іменами переможців.

Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Лауреатам, як і фіналістам конкурсу запропонують участь у виданні третього тому Антології патріотичної поезії, упорядкованої за результатами цьогорічного змагання, а це: «Кровінка» та «Бручевиця» (вибране) Богдана Чепурка зі Львівщини, «Відлуння неспокою» Миколи Василенка з Херсона, «Непроминальність або Енколпіони для душ» Ірини Вовк зі Львова,  «В чеканні нової трави» Олега Гончаренка з Запоріжжя, «Двовійна» (щоденники спротиву» Михайла Пасічника з Житомирщини, «Сингулярність» Василя Кузана із Закарпаття та «Порив і подив» (вибране) Марії Людкевич зі Львова.

Лауреатом першої премії став Богдан Чепурко, другу премію отримає Микола Василенко, третя відзнака – у Михайла Пасічника.

Заохочувальний диплом «Молода надія» і премію в одну тисячу гривень отримає Сергій Сіваченко із Житомирщини за збірку поезій «Еволюція на граніті».

Вручення нагород відбудеться 29-го травня, у вівторок о 16.00 в конференц-залі Львівського історичного музею за адресою: м. Львів, площа Ринок, 6.

Коментарі

Позначки: ,