На Львівщині визначать переможців Кубку України зі стендової стрільби

Новини 07 Березня, 2019 213

На базі стрілецького стенду Львівської школи вищої спортивної майстерності, що на Кортумовій горі (вул. Єрошенка, 34) незабаром стартує Кубок України зі стрільби стендової – «Кубок Галичини» серед дорослих спортсменів та юніорів. Цьогоріч для участі в змаганнях очікується понад 70 спортсменів, які представлятимуть 8 областей України та м. Київ.
Цей захід проводиться Міністерством молоді та спорту України, за вагомого сприяння Львівської обласної державної адміністрації, Федерації стрільби України, Львівської обласної федерації стрілецького спорту та Львівської школи вищої спортивної майстерності.

Приємним сюрпризом для всіх призерів та переможців Кубку України стануть цінні подарунки та призи від партнерів змагань – мережі магазинів «Чотири сезони» м.Львів та будівельно-інвестиційної компанії «СБ Груп».

Головний суддя – суддя міжнародної категорії – Сергій Ярмак (м.Харків);

Головний секретар – суддя національної категорії – Ірина Грибовська (м.Львів).

Програма змагань:

8 березня 2019 року о 10:00 год – офіційне тренування, пристрілка.

9 березня 2019 року о 9:00 год після урочистої церемонії відкриття змагань, розпочнуться кваліфікаційні змагання серед чоловіків та юніорів на траншейному та круглому стендах. Також в цей день відбудуться фінальні змагання серед жінок та юніорок.

10 березня 2019 року о 9:30 год. продовження кваліфікаційних змагань та фінальні змагання серед чоловіків та юніорів на траншейному та круглому стендах.

Коментарі

Позначки: ,