На Львівщині водії можуть поскаржитися на утруднені ділянки для проїзду у Службу автодоріг області

Новини 04 Січня, 2019 36

Фото ілюстративне з відкритих джерел

На Львівщині водії можуть повідомити про утрудненні ділянки для руху транспорту  диспетчера Служби автомобільних доріг у Львівській області для негайного реагування за номером телефону 067 370 80 67.

Про це повідомляється на сторінці Департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА у Facebook.

Як зазначається у повідомленні, на території Львівської області 4 січня збережуться складні погодні умови.

У зв’язку із значним приростом снігу 3 – 4 січня в горах Львівської області очікується значна сніголавинна небезпека (3 рівень).

Крім цього, на автомобільних дорогах можлива ожеледиця. Синоптики попереджають про І рівень небезпечності (жовтий) – можливі незначні ускладнення руху транспорту.

«У свою чергу, Служба автомобільних доріг у Львівській області інформує про цілодобову роботу дорожнього комплексу регіону для забезпечення належного руху транспорту автомобільними дорогами загального користування. Впродовж дня на автомобільних дорогах загального користування державного значення працювали 95 одиниць техніки та 145 робітників. Для ліквідації зимової слизькості на шляхах використано 1876 т піщано-соляної суміші», – інформують у відомстві.

Крім цього, Служба автодоріг звертається до водіїв з проханням дотримуватися правил дорожнього руху. Одночасно нагадуємо про місця відстою транспортних засобів в межах Львівської області, де можна перечекати негоду. Також про утрудненні ділянки для руху транспорту просимо повідомляти диспетчера Служби автомобільних доріг у Львівській області для негайного реагування за номером телефону 067 370 80 67.

Коментарі

Позначки: ,