На Львівщині водій сховав у стелі туристичного автобуса 400 кг контрабандного сиру

Новини 06 Вересня, 2018 160

Фото: ГУ ДФС у Львівській області

Затримали у «Рава-Руській»

На Львівщині водій туристичного автобуса сховав у стелі транспортного засобу майже 400 кг сиру, який контрабандним шляхом намагався ввезти з Польщі в Україну.

Яке повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Львівській області, 5 вересня, 23-річний мешканець Львівщини, як водій туристичного автобуса, повертався із службової поїздки з Республіки Польщі в Україну, через пункт попуску «Рава-Руська». Під час письмового декларування він заявив про наявність 15 пачок дитячих підгузків та трьохсот польських злотих.

Під час митного контролю автобуса в боксі для поглибленого огляду товарів та транспортних засобів, за допомогою технічних засобів митного контролю було виявлено 398,8 кг твердого сиру польського виробництва.

Фото: ГУ ДФС у Львівській області

«Товар приховали за обшивкою стелі автобуса та в конструктивних порожнинах багажного відділення. Доступ до нього став можливим після демонтажу заводських кріплень панелі кондиціонера автобуса. Водій визнав цей товар своєю власністю. Документів, що підтверджують факт придбання та вартість товару, до митного оформлення не подав», – зазначається у повідомленні.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст.483 Митного кодексу України. Прихований товар вилучено, його вартість буде встановлено додатково.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,