На Львівщині відомий бізнесмен, власник торгової марки “INTER – BETON” потрапив у смертельну ДТП

Новини 16 Лютого, 2019 1 142

Фото: "Рівне вечірнє"

В Жидачівському районі на Львівщині,  внаслідок зіткнення двох автомобілів загинув один із водіїв.

Як повідомили у відділі комунікації головного управління Національної поліції у Львівській області, В Жидачівське відділення поліції 15 лютого близько 12.30 надійшло повідомлення про те, що на автодорозі сполученням Львів – Івано-Франківськ сталася автопригода.

Як встановили працівники поліції, у селі Соколівка відбулося зіткнення автомобілів «Мерседес Бенц» під керуванням 43-річного жителя міста Рівне та «Сітроен», за кермом якого знаходився 35-річний львів’янин. Від отриманих трав останній загинув на місці пригоди.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті  передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Досудове розслідування триває, встановлюються обставини автопригоди.

Як повідомляє «Рівне вечірнє», «на Львівщині рівненський бізнесмен Чаборай потрапив у смертельну ДТП. Львівська поліція встановлює обставини ДТП. Наразі не відомо, хто був винуватцем зіткнення. «Мерседес» належить рівненському бізнесменові Юрію Чабораю. За попередньою інформацією, за кермом був сам Чаборай».

Як повідомляє на своїй сторінці у Facebook координатор ГО “Варта-1» Ігор Зінкевич, «Рідні одного з учасників ДТП, яке відбулося сьогодні 15 лютого  біля села Соколівка, де загинув водій чобітка «Сітроен» просять зголоситися свідків цього ДТП, а також по можливості переглянути відео ресторатори тих водіїв, авто які в той час проїжджали під час ДТП чи опісля».

Скриншот/Facebook

Фото: Ігор Зінкевич/”Варта-1″

Довідка. Юрій Чаборай підприємець, відомий будівельник та власник торгової марки “INTER – BETON”.

Коментарі