На Львівщині відкриють нові виробничі потужності компанії ТзОВ «Бадер Україна»

Новини 07 Червня, 2018 258

Сьогодні, 7 червня, у с. Кожичі, Яворівського району відкриють нові виробничі потужності компанії ТзОВ «Бадер Україна». Про це пише прес-служба ЛОДА.

Участь у відкритті візьмуть Виконуючий обов’язки Голови Державної фіскальної служби України –  Мирослав Продан та Заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України –  Юрій Бровченко.

Основний вид діяльності підприємства – виробництво шкіри та шкіряних виробів, їх переробка, виробництво шкіряних елементів та пошиття шкіряних сидінь для автомобілів АУДІ та БМВ.

Відтак, з метою розширення фабрики відкриють новий цех з пошиття чохлів.

Зазначимо, сума залучених інвестицій у новозбудований цех – 132 млн гривень. У  цеху працюють 660 робітників та відкрили понад 500 додаткових вакансій.

Також, нещодавно компанія підписала контракт із Mercedes. Відтак, підприємство невдовзі шитиме автомобільні чохли для автомобілів Mercedes-Benz S-класу та Maybach. Вже у 2019 році працівники компанії “Бадер Україна” щоденно шитимуть 200 комплектів салонів до цих автомобілів.

Нагадаємо, ТзОВ “Бадер Україна” є українською філією німецької компанії  БАДЕР Гмбх” – одного з провідних світових виробників автомобільної шкіри преміум-сегменту.

ТзОВ “Бадер Україна”  заснували у 2006 р. у м. Городок Львівської області. Підприємство володіє виробничими підрозділами у м. Городок та  у с. Кожичі Яворівського району Львівської області

Завод у Городку забезпечує роботою 1900 працівників, а фабрики Кожичі 1 та Кожичі 2 – 1760 працівників.

Коментарі

Позначки: , ,