На Львівщині відбувся 5-й Міжнародний торговий форум

Новини 19 Жовтня, 2018 26

Ілюстрація: loda.gov.ua

Вперше саме Львів був обраний для цієї важливої бізнес-події

Минулого тижня на “Арені Львів” відбувся 5-й міжнародний торговий форум.

Як повідомили у прес-службі Львівської ОДА, на форумі зібралися представники багатьох бізнес-структур в сфері торгівлі та представлені понад 14 країн світу. Вперше саме Львів був обраний для цієї важливої бізнес-події.

Як зазначається у повідомленні, форум “LIM-LVIV” дав змогу багатьом присутнім не лише ознайомитися з різноманітною продукцію Львівського регіону, а й послухати спікерів та експертів в сфері бізнесу. Більшість ділилися своїми знаннями, формували спільні бізнес-прогнози для різних галузей,намагалися встановити нові контакти для майбутньої співпраці.

Керівник відділу інвестиційної діяльності  у Львівській обласній державній адміністрації Роман Матис ознайомив учасників конференції із актуальністю залучення інвестицій в Львівську область та з перевагами цього інвестування.

“Львівщина — ідеальне місце для бізнесу, якому важлива кваліфікована, а не просто дешева, робоча сила та потужний енергетичний ресурс. Це підтверджується навіть тим, що у Львівській області для великих заводів залишилося лише три вигідні локації”, – зазначив  Роман Матис.

Форум “LIM LVIV” вже вп’яте зібрав фахівців задля налагодження експорту товарів українських виробників на зовнішні ринки і доводить,  що “Україна відкрита для бізнесу”.

 

Коментарі

Позначки: