На Львівщині відбудеться II Фестиваль «ГорбоГори»

Новини 01 Серпня, 2018 170
На Львівщині відбудеться II Фестиваль «ГорбоГори»

На Львівщині відбудеться II Фестиваль «ГорбоГори»

Упродовж двох днів, 25-26 серпня, поблизу села Хоросно на Пустомитівщині триватиме II Фестиваль «ГорбоГори». Про це розповіли сьогодні, 1 серпня, під час брифінгу  у Львівській ОДА з нагоди проведення фестивалю.

«Цього року ми вирішили розширити напрямки і локації події. Ми традиційно залишаємо ярмарок регіональної продукції і долучаємо до нього ще виробників з інших областей. Відтак, всі гості фестивалю матимуть можливість придбати смачні агросмаколики починаючи від сиру, копченостей, меду, закінчуючи кавою, морозивом та напоями. Також в нас буде насичена програма тест-драйвів, шоу дронів, презентація обладнання сільськогосподарської техніки», – розповіла заступник начальника управління продовольства та розвитку сільських територій департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Катерина Олинець.

Також на фестивалі буде локація для найменших відвідувачів.

«Це буде зоокуточок з традиційними для Львівщини тваринами: вівці, кури, кролики. Відтак, найменші наші відвідувачі будуть мати місце для розваг. Також залучатимемо волонтерів для проведення різноманітних майстер-класів», – додала Катерина Олинець.

Окрім цього в межах фестивалю – велопробіг зі Львова до Хоросно, вело- та пішохідна екскурсія територією агротуристичного кластеру «Горбогори», гастропрезентації, українська дискотека.

«Оскільки цей рік визначений Національною туристичною організацією України роком гастрономічного туризму, ми пропонуємо усім гостям долучитись до гастропрезентації регіональної кухні з локальних продуктів, де можна буде і навчитися готувати, і покуштувати, і набратися смаку до гастромандрів Львівщиною», – розповіла начальник управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталія Табака.

Також на території фестивалю діятиме наметове містечко.

Коментарі

Позначки: ,