На Львівщині відбудеться фестиваль активного відпочинку

Новини 18 Травня, 2018 48

25-27 травня у селі Березина Миколаївського району на Львівщині відбудеться фестиваль Простір музики і руху «Небу-ХАЙ!», інформує прес-служба ЛОДА.

Зазначимо, що територія фестивалю вільна від алкоголю.

У п’ятницю, 25 травня, відбудеться феєрична ніч вогняного шоу. Гурт Фаєршоу “Genesis” та “Reborn in flames”, а також Формація “Тіні вогню” презентують яскраве видовище з живим палаючим вогнем, танцями та запальною музикою.

Увечері для фестивальників  організують кіно-сюрприз під зоряним небом від Олега Яськіва – директора Центру Шептицького, куратора Кіноклубу.

На Фестивалі відбудуться понад двадцять авторських та драйвових конкурсів у межах квесту «Скарби Скарбека». Відтак, кожен зможе взяти участь у боях в грязюці, сумо, купині, вільному падінні, мотузковому парку, скелелазінні, пейнтболі, біг-боллі, боулінгу, каякінгу, решеті, слеклайні, слизькій гірці, слизькому футболі, тирі, ніндзя та ін. Спортивний квест “Скарби Скарбека” діятиме впродовж двох днів – у суботу та неділю, 26-27 травня.

Мета організаторів – щоб кожен відпочив на повну, отримав заряд енергії та адреналіну.

Увечері усіх фестивальників  розважатимуть гурти OtVinta!, PIANO, Holly Loud та Bugs &Bunny.

Упродовж вихідних на Фестивалі працюватимуть зони:

  • Спортивна – бої в грязюці, сумо, купини, вільне падіння, мотузковий парк, скелелазіння, пейнтбол, біг-болл, боулінг, каякінг, решето, слеклайн, слизька гірка, слизький футбол, тир, ніндзя, зникаріус та інші.
  • Творча – різьблення скульптур з дерева. Майстер-класи від скульпторів, гончарів, митців, екологів. Музичні «ватри».
  • Дитяча – буде облаштовано спортивно-ігрову зону для наймолодших учасників.
  • Інтелектуальна – настільні ігри, шашковий турнір, «учительська» – виступи потужних спікерів у форматі TEDx.

Захід відбуватиметься за підтримки департаменту соціального захисту населення та департаменту внутрішньої та інформаційної політики облдержадміністрації.

Довідково:

Турклуб “Манівці” – це громадська організація, створена у 2003 році. Основна мета – це популяризація здорового способу життя, активного відпочинку, спорту та туризму. Щороку Клуб проводить близько 20 великих соціальних заходів, учасниками яких стають близько 4500 осіб.

Коментарі

Позначки: ,