На Львівщині в лікарні залишаються 12 весільних гостей

Новини 06 Вересня, 2019 98

Фото: Главком

На Львівщині продовжують лікування 12 осіб, які святкували весілля у закладі громадського харчування на Яворівщині.

Як повідомили у ДСНС України, станом на 07.00 год. 6 вересня в Новояворівській ЦРЛ залишаються госпіталізованими 12 осіб (з них 1 дитина), які святкували весілля в ресторані «Фазенда» у с. Наконечне Яворівського району. Проводиться комплекс протиепідемічних заходів.

Згідно повідомлення Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф встановлено факт  госпіталізації пацієнтів із симптомами гострого ентероколіту в інфекційне відділення КНП “Новояворівської районної лікарні ім. Юрія Липи” з числа тих, що 31.08.2019 року святкували весілля в с. Наконечне-ІІ в ресторані «Фазенда». Стан пацієнтів середньої важкості.

Фахівцями Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства та Яворівського районного управління Головного Держпродспоживслужби у Львівській області розпочато проведення розслідування причин та умов виникнення спалаху.

За інформацією ДСНС станом на ранок 6 вересня, продовжують лікування постраждалі після вживання їжі у громадських закладах, жителі  ще трьох областей України:

Волинська область

Станом на 7 год. 6 вересня в Любешівській ЦРЛ залишаються госпіталізованими 16 осіб (з них 2 дитини), які відвідували кафе «Олеся» у с. Залізниця Любешівського району.

Черкаська область

Станом на 7 год. 6 вересня в міській інфекційній лікарні м. Черкаси залишаються госпіталізованими 19 осіб (з них 6 дітей), які вживали напівфабрикати придбані у магазині «Делікат плюс» м. Черкаси.

Одеська область

Станом на 7 год. 6 вересня в міській інфекційній лікарні м. Одеса залишаються госпіталізованими 20 осіб, які вживали шаурму в с. Авангард Овідіопольського району.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,