На Львівщині у ДТП загинув мотоцикліст

Новини 18 Серпня, 2019 62
На Львівщині поліція знайшла мопед, яких п'яному хлопцю, заховав батько

Фото з відкритих джерел

Ще двоє водіїв двоколісних транспортних засобів та пасажир одного з них внаслідок ДТП потрапили у лікарню.

у Залізничний відділ поліції 17 серпня надійшла інформація про автопригоду, яка сталася о 14.20 на вулиці Суботівській у Львові. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Львівської області.

Водій мотоциклу «Honda Hornet», 37-річний місцевий мешканець, зіткнувся з автомобілем «Renault Laguna» під керуванням 35-річного львів’янина. Мотоцикліст від отриманих травм помер у лікарні.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Ще один мотоцикліст, 41-річний житель Городоччини, 17 серпня о 15.50 був госпіталізований у травматологічне відділення лікарні з переломом ноги та тупою травмою руки. Тілесні ушкодження він отримав внаслідок наїзду мотоциклом «Spark» на дорожнє огородження в одному із сіл району.

Інша автопригода сталася у селі Чишки Пустомитівського району близько 02.35. Там водій мотоциклу «Honda», 22-річний житель району, не впорався з керуванням, з’їхав в кювет та перекинувся. Внаслідок ДТП чоловік доставлений у реанімаційне відділення лікарні з закритою хребтовою травмою та забоєм спинного мозку. Його 18-річний пасажир з тілесними ушкодженнями госпіталізований у травматологію.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене статтею, – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування.

 

Коментарі

Позначки: , ,