На Львівщині тиждень таборуватимуть волонтери “Help&Study”

Новини 14 Серпня, 2018 113

Фото з відкритих джерел

Програмою передбачено тренінг по створенню громадського простору в Карпатах

У с. Орявчик Сколівського району 15 – 21 серпня відбудеться обласний наметовий табір, який має на меті виховання у молоді культури волонтерства.

Як повідомили у Сколівській РДА, програмою табору передбачено тренінг по створенню громадського простору в Карпатах, цікаві ігри і навчання, англомовний клуб, турнір з Лазертагу, шкарпеткові бої та теренівки, холіпаті та ватербублбатл, арт-терапія і бодіарт, мандрівки і гори, співи під гітару біля ватри, море емоцій та друзів.

«Цьогорічний табір відбувається на базі недіючої початкової школи у с. Орявчик. Метою таборування є створення вільного молодіжного простору, який слугуватиме платформою розвитку та підтримки ініціатив молоді, в тому числі як безкоштовна локація для проведення проектів та заходів молодіжних громадських організацій Львівщини. За час попередніх таборів, учасники спільними зусиллями та за власний кошт замінили підлогу, побудували ліжка, спорудили щоглу, хрест та побудували польову кухню. Окрім цього, нещодавно на базі цієї школи відбувся волонтерський табір “Пристань “Г.Р.А.Б.ЛІ” (Генеральна Резиденція Активного Будівництва Лідерів), який став переможцем на конкурсі молодіжних проектів з обласної програми «Молодь Львівщини», – зазначається у повідомленні.

 

 

 

Коментарі

Позначки: ,