На Львівщині триває мистецький проект «Літературний десант патріотичної поезії»

Новини 31 Жовтня, 2018 210

В області триває мистецький проект «Літературний десант патріотичної поезії», в межах якого відбуваються творчі зустрічі з письменниками, поетами, літературознавцями.

Зокрема, як інформують у департаменті з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА такі літературні зустрічі у листопаді відбудуться у державному історико-культурному заповіднику «Нагуєвичі» Дрогобицького району, с. Великі Грибовичі Жовківського району, с. Рудники Миколаївського району, Кам’янка-Бузькій міській та Солонківській об’єднаних територіальних громадах.

«Департамент ініціював продовження таких творчих зустрічей, адже презентація Всеукраїнського конкурсу патріотичної поезії імені Катерини Мандрик – Куйбіди та антологій громадянської лірики і  патріотичної поезії є  прикладом літературно-патріотичного виховання читацької аудиторії», – розповіла директор департаменту Мирослава Туркало.

Нагадаємо, що у І півріччі провели 6 творчих зустрічей з львівськими письменниками, поетами, літературознавцями Олесем Дяком, Петром Шкраб’юком та Любов’ю Проць у народних домах, бібліотеках, навчальних закладах Львівщини.

Окрім цього, такі зустрічі у жовтні цього року відбулись у бібліотеках міст Трускавця та  Пустомит, де  звучала поезія Любові Проць та пісні Олеся Дяка.

На Львівщині триває мистецький проект «Літературний десант патріотичної поезії». Фото прес-служба ЛОДА.

Коментарі

Позначки: ,