На Львівщині створили серію плакатів з видатними постатями ЗУНРу

Новини 26 Жовтня, 2018 104

Сьогодні, 26 жовтня, відбулась зустріч з істориками та громадськістю Львівщини на тему: «Західноукраїнська Народна Республіка: історичний вимір українського державотворення».

У межах заходу присутнім представили проект-переможець конкурсу для громадських організацій у межах реалізації Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2018-2020 роки.

«Департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації організовував конкурс для громадських організацій і саме ГО «Граніт» стала переможцем цього конкурсу. Тож сьогодні вам презентують перші результати цього проекту», – повідомила начальник відділу комунікацій з громадськістю департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА Христина Швец.

«Ці плакати – це не є повна серія. Це 6 плакатів із десяти готових. Ми плануємо намалювати ще двох персонажів. Проект стосується не лише плакатів, але й ми розробляємо настільну гру, яку як освітній елемент закуповує облдержадміністрація. Нам активно допомагає відділ молодіжної політики Львівської ОДА», – зазначив голова громадської організації «Граніт» Андрій Мочурад

Серед постатей – Євген Петрушевич, Дмитро Вітовський, Мирон Тарнавський, Юліан Головінський, Петро Франко, Іван Боберський.

Зазначимо, що зустріч з громадськістю до 100-річчя утворення ЗУНР відбувається за ініціативи департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації.

Зустріч з істориками : «Західноукраїнська Народна Республіка: історичний вимір українського державотворення»

Опубліковано 4studio П'ятниця, 26 жовтня 2018 р.

Коментарі

Позначки: , ,