На Львівщині стартує призов офіцерів запасу

Новини 11 Квітня, 2019 468

Ілюстрація: ФБ

У Львівському обласному військовому комісаріаті триває відбір кандидатів для чергового призову на військову службу осіб офіцерського складу строком на 18 місяців.

Як повідомив головний військовий комісар Львівщини Олександр Тіщенко, загалом, майже 40 офіцерів запасу з Львівщини поповнять лави Збройних Сил України. Призвані військовослужбовці впродовж трьох місяців пройдуть підготовку при вищих військових навчальних закладах, а опісля будуть розподілені у військові частини Збройних Сил України.

На сьогодні, тривають підготовчі заходи: офіцерів запасу віком до 43-років викликають до районних військових комісаріатів, де вони проходять медичні комісії та співбесіди.

Сама ж відправка до війська відбудеться вже у травні. Бажаючим поповнити лави Збройних сил України за призовом осіб офіцерського складу слід звертатися до районних військових комісаріатів за своїм місцем приписки.

«Зазначу, що умови проходження військової служби для даної категорії громадян є дуже привабливими: їм передбачене грошове забезпечення близько 13 000 грн. на місяць, повне речове та медичне забезпечення. Також, за ними зберігається робоче місце та середньомісячна заробітна плата.

Офіцери запасу, призвані для проходження військової служби, не залучаються до участі в бойових діях на сході України», – повідомляє Тіщенко.

 

Коментарі

Позначки: , ,