На Львівщині стартував XVIII Міжнародний економічний форум

Новини 01 Листопада, 2018 106

На Львівщині стартував XVIII Міжнародний економічний форум

Сьогодні, 1 листопада, на Арені-Львів стартувала масштабна економічна подія – XVIII Міжнародний економічний форум. Цьогорічний девіз форуму – «Львівщина – хаб можливостей!» об’єднав представників дипломатичних та бізнес-делегацій з України та закордону. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

«Економічний форум – це підтвердження сили, непереможності та успішності нашої держави України. Традиційно Львівщина, яка за останні 3 роки став хабом науки, технологій, інновацій, промислового виробництва, індустріальній та економічній сферах. Такі події – це історичний факт перемоги, факт історії успіхи держави в багатовекторних викликах сьогодення», – зазначив Перший віце-прем’єр-міністр України – Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів.

На Львівщині стартував XVIII Міжнародний економічний форум

На Львівщині стартував XVIII Міжнародний економічний форум

У перший день форуму учасники говоритимуть про нову промислову політику України, монетарну політику як фінансову базу індустріалізації, експортну стратегію Львівщини та нові можливості та переваги Львівщини у напрямку високотехнологічних інвестицій.

«Мені дуже приємно бути сьогодні тут із людьми, які прекрасно усвідомлюють, що той, хто хоче бути успішним завтра в Україні та Європі, сьогодні повинен інвестувати в Львівщину, бо Львівщина – це хаб можливостей, це можливість вести свій бізнес таким чином, щоб бути на європейському, світовому ринку, використовуючи ті можливості, які дає нам наша земля. По перше – це безпека. Безпека сьогодні на Львівщині, безпека бізнесу та особистості відповідає відповідає найкращим взірцям і стандартам. Ми за останні 5 років маємо пониження рівня злочинності, стабільний ріст і стабільні можливості для аграрного і промислового виробництва. Але найголовніша наша пропозиція – це кваліфіковані люди. Сьогодні в профучилищах Львівщини навчаються студенти, які можуть стати великим і вагомим потенціалом, а багато  кваліфікованих фахівців хочуть повернутися на Львівщину», – наголосив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Другий день відбуватиметься на різних локаціях у секціях «Єврорегіон Карпати: Львівщина як засновник нової форми інтеграції Україна-ЄС», «Туристичний Маркетплейс Львівщини», «Аграрна Львівщина в експортних потоках світу», «Формула енергонезалежності», «Львівщина-транспортно-логістичний ХАБ». «», – зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Загалом цьогоріч участь у форумі візьме понад 2,5 тисячі учасників із України та закордону.

Коментарі

Позначки: , , ,