На Львівщині стартував освітній курс інновацій “Академія директорів”

Новини 20 Червня, 2018 54

Cьогодні, 20 червня, розпочався триденний освітній курс інновацій в управлінні школою “Академія директорів-2018”. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Впродовж трьох днів (з 20 по 22 червня) директори загальноосвітніх шкіл Львівщини обговорюватимуть актуальні проблеми керівництва школою, ділитимуться власним позитивним досвідом. Серед гостей форуму, який сьогодні урочисто відкрили, знані експерти з питань менеджменту, управління персоналом, комунікацій, фандрайзингу та розвитку креативного мислення.

Старт «Академії директорів» дав голова Львівської ОДА Олег Синютка.

«Кожен з вас щодня бере на себе велику відповідальність. Кожен на своєму місці робить те, що йому під силу. Кому як не вам треба міняти в головах українців, особливо дітей, сприйняття себе в державі. Адже ці діти завтра будуть будувати нашу державу. Ми усі доклали багато зусиль, щоб розвернути країну на шлях до Європи. Нам це коштувало життів найкращих українців. Якщо ми свідомі того, що НАТО та ЄС – це ті речі, які будуть визначальними для України, то нам треба разом йти до спільної мети. Окрім того, приємно чути, що Міністерство освіти до нас прислухається. Сьогодні є можливість впливати на реформи, а з вашою допомогою ми ці реформи доведем до кінця. Те, що ви запропонуєте буде почуте і втілене», – наголосив Олег Синютка.

У програмі «Академії» – визначення актуальних проблем сучасної освіти, авторські лекції, дискусійні панелі, майстер-класи та тренінгові сесії за участю фахівців-практиків та кваліфікованих тренерів.

Зазначимо, проект реалізовує департамент освіти і науки Львівської ОДА у співпраці з ГО «Центр соціальних інновацій».

Коментарі

Позначки: ,