На Львівщині стартував міжнародний семінар про жінок і безпеку

Новини 11 Червня, 2018 83

На Львівщині стартував Міжнародний семінар «Впровадження обласного плану дій «Жінки. Мир. Безпека», що затверджений на виконання Резолюції Ради Безпеки ООН 1325 та 1820 «Жінки. Мир. Безпека». Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Семінар  організований департаментом соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації спільно з ВГО «Центр «Розвиток Демократії» за підтримки Агенції з розвитку Австрії та Агенції «ООН-жінки».

Серед учасників заходу – спеціалісти структурних підрозділів з питань соціального захисту населення райдержадміністрацій, які беруть участь в реалізації планів виконання Резолюції, а також українські і міжнародні партнери.

«Впровадження Резолюції ООН 1325 в короткі строки дали відчутні результати на загальнонаціональному рівні, так як сьогодні більш помітна участь жінок у політиці, розширено перелік посад, які можуть займати жінки у Збройних Силах України, багато жінок активно працює у волонтерських бригадах на передовій. Тепер час ще більше уваги приділяти локальному рівню і тому сьогоднішній захід дає можливість відкрити новий виток реалізації програми на Львівщині» – зазначила у вітальному слові начальник управління з питань праці та сімейної політики департаменту соціального захисту Львівської ОДА Уляна Дорош.

Захід триватиме 2 дні. У його межах відбудеться обмін досвідом спеціалістів з Львівщини з колегами із Грузії та Вірменії.

Коментарі

Позначки: ,