На Львівщині стартували дорожні ремонтні роботи на ділянці “Куликів-Надичі”

Новини Субота Юля 04 Травня, 2018 394

Сьогодні, 4 травня, відбувся огляд ремонтних робіт ділянки дороги Куликів-Надичі, що у Жовківському районі під Львовом.

Як розповів в.о директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Роман Кокотайло, нарешті Львівщина переходить від ямкового ремонту до суцільного асфальтування великих ділянок:

“Ділянка від Куликова до кінця села Надичі була у критичному стані і ми ухвалили рішення, що саме ця дорога буде першою,  яку ми будемо ремонтувати у рамках плану нашого експлуатаційного утримання картами з суцільним асфальтуванням”.

Ремонт проводиться на ділянках 2 та 3 км і за сприятливих погодніх умов вже до понеділка буде завершено асфальтування, а у двотижневий термін буде повністю зроблено ремонт із урахуванням благоустрою та укріплення узбіч.

Усі ремонті роботи на даній ділянці виконує компанія ПП “Рома” відповідно до технологій та стандартів якості:

“Станом на зараз ми розпушили старий асфальт, додаємо свіжий шар ЩПС-у (“бетонні подушки”) і зверху накриваємо суцільним асфальтом. Ця дорога повинна прослужити мінімум 5 років, а якщо без руху великогабаритного транспорту, то і всі 15 років, адже це сільська дорога для легкових машин”, – зазначив директор ПП “Рома” Роман Демчина.

Усього з Державного дорожнього фонду на ремонт зазначеної ділянки передбачено близько 6 млн. грн.

Наступні у черзі на ремонт дорожні ділянки у Львівській області: села Старе Село – Липник, Жовква – Мокротин, Воля Гамулецька – Дубляни.

Коментарі

Позначки: , ,