На Львівщині сотні рятувальників та спецавтомобілів гарантують безпеку під час виборів

Новини 21 Квітня, 2019 22

Ілюстрація: YouTube

Безпека від рятувальників Львівщини:  785 рятувальників  та 245 спецавтомобілів гарантують безпеку під час проведення ІІ туру виборів у Львівській області.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook головний фахівець сектору зв’язків із засобами масової інформації та роботи з громадськістю ГУ ДСНС у Львівській області Христина Авдєєва.

“До 09:00 години 22 квітня органи управління та підрозділи ДСНС продовжують служити у посиленому режимі. 21 квітня, у день виборів, по місту Львову та Львівській області на чергуванні перебувають 785 рятувальників та 245 одиниць пожежно-рятувальної техніки. Ще близько 182 рятувальників та 53 одиниці спецтехніки перебувають у резерві. Водночас у будівлях, де розміщено виборчі дільниці, для забезпечення первинного реагування у разі виникнення надзвичайних ситуацій, пожеж і небезпечних подій організовано чергування 2223 пожежних постів. Рятувальники готові до несення служби протягом усього виборчого процесу та докладуть усіх зусиль, аби вибори пройшли безпечно!, – інформує ДСНС у Львівській області.

Коментарі

Позначки: , ,