На Львівщині рятувальники витягували людей з розчавленого стовпом легковика (ФОТО)

Новини 23 Серпня, 2019 44

Фото: ДСНС

Дитина загинула на очах у батьків

 У Кам‘янка-Бузькому районі на Львівщині під час ДТП загинула 7-річна дівчинка, яка перебувала разом з батьками в салоні легкового автомобіля.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталася 22 серпня, близько 17.00 на автодорозі Львів – Луцьк в селі Колоденці.

«Сталося зіткнення великовантажного автомобіля DAF під керуванням 41-річного мешканця Рівненської області з автомобілем “ВАЗ 2101”, яким керував 49-річний мешканець Кам’янка-Бузького району, після чого легковик з’їхав в кювет. Від отриманих травм пасажирка легковика, 7-річна донька водія, загинула на місці події. Водія легкового автомобіля та його 34-річну дружину із травмами різного ступеню важкості доставили у лікарню», – повідомили у поліції Львівщини.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років.

За інформацією ГУ ДСНС у Львівській області, пожежно-рятувальними відділеннями проводились роботи по відключенню акумуляторної батареї, перекриття газобалонного обладнання і зняття електричного стовпа з автомобіля, який впав на легковик,- пише УНІАН.

Фото: ДСНС

 

 

Коментарі

Позначки: ,