На Львівщині продовжують ліквідовувати наслідки негоди

Новини 30 Травня, 2019 113
На Львівщині продовжують ліквідовувати наслідки негоди. Фото: відкриті джерела.

На Львівщині продовжують ліквідовувати наслідки негоди. Фото: відкриті джерела.

У зв’язку із значними опадами на території Львівської області протягом 24 травня відбулось підняття рівнів ґрунтових вод, поверхневого стоку і рівнів води в річках Сокальського, Жидачівському та Радехівських районах. Про це інформує ГУ ДСНС у Львівській області.

У Сокальському районі в с. Межиріччя зазнали підтоплень 11 присадибних, станом на 30 травня, підтопленими залишається 7 ділянок.

У Жидачівському районі в м. Ходорів залишились підтоплені 3 присадибні ділянки з 21.

Протягом доби було здійснено 5 виїздів на ліквідацію наслідків негоди, було залучено 18 працівників ДСНС та було відкачано воду загальним об’ємом 535 м кв.

29 травня у с. Стоянів Жидачівського району внаслідок ускладнення погодних умов замулило воду в меліоративному каналі, що перешкоджало стоку води. Рятувальники за допомогою пожежної автоцистерни відкачали 60 м кв води та промили трубу.

Того ж дня у с. Желдець Кам’янка-Бузького району внаслідок сильного вітру було зірвано дах на житловому будинку.

У с. Жирово Жидачівського району підтоплено 3 підвали та 1 магазин, пожежним відділенням за допомогою мотопомпи було відкачано 180 м кв води.

У м. Ходорів Жидачівського району дощем було підтоплено підвал у житловому будинку. Рятувальники відкачали 180 м кв води.

У м. Львів по вул. Торф’яній 11 та 13 було підтоплено підвали в житлових будинках. Рятувальники відкачали 40 м кв води з підвалів за допомогою мотопомпи.

У с. Малехів Жовківського району внаслідок сильного дощу було затоплено меліоративний канал, рятувальники за допомогою мотопомпи відкачали 75 кв м води.

Коментарі

Позначки: ,