На Львівщині представники БПП впевнено перемагають на виборах у ОТГ, – експерт

Новини 24 Грудня, 2018 79

На Львівщині представники БПП впевнено перемагають на виборах у ОТГ.

Про це у Фейсбуці  пише політичний експерт Василь Музика.

“За попередніми даними по виборах до новостворених ОТГ на Львівщині представники від БПП впевнено перемагають у трьох з п’яти. Вітаю громади Радехова, Меденич та Зимної Води з вибором достойних людей на посаду очільників ОТГ. От це реальна картина підтримки політичної сили Президента на Львівщині, а не ті рейтинги, які демонструють Цимбалюк енд компані. Представників БЮТу просто не було взагалі. У двох інших ОТГ один переможець від УКРОПу, а в іншій від РУХу.”,- наголосив Василь Музика.

Нагадаємо, учора у області відбулись вибори до 5 ОТГ.

Партія “Блок Петра Порошенка “Солідарність” перемагає з 40% результатом на виборах в Об’єднаних територіальних громадах, які відбулися 23 грудня в 78 ОТГ у 13 областях України, повідомляє прес-служба БПП

“Партія “Блок Петра Порошенка “Солідарність” перемагає на виборах в ОТГ, які відбулися 23 грудня в 78 ОТГ у 13 областях України. За даними екзит-полів, проведених партійними штабами, більше 40% кандидатів на посади голів ОТГ, які лідирують за попередніми результатами, – кандидати від партії або самовисуванці – члени партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність”- йдеться в повідомленні.

Як наголошують представники БПП “найбільшу підтримку кандидати від” БПП “Солідарність” отримали в Київській, Черкаській, Івано-Франківській, Тернопільській областях”.

За словами керівника Секретаріату партії “БПП “Солідарність”, народного депутата України Максима Саврасова “партія “БПП “Солідарність” перемагає на виборах в ОТГ, починаючи з першої кампанії на кожних виборах в громадах”.

На думку М.Саврасова, це пов’язано з реформою децентралізації, активно підтримуваної представниками БПП.

Коментарі

Позначки: , ,