На Львівщині правоохоронці затримали зловмисника, причетного до вбивства свого знайомого

Новини 20 Листопада, 2018 18

Ілюстративне фото

Як попередньо встановили працівники Дрогобицького відділу поліції, між чоловіками виник побутовий конфлікт під час розпивання спиртного. Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

У Дрогобицький відділ поліції 18 листопада надійшло повідомлення про те, що у під’їзді одного з будинків у місті виявлено тіло чоловіка без ознак життя з пораненням грудної клітини.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу загиблого – ним виявився 39-річний мешканець Дрогобича.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Також встановлено, що загиблий перебував у гостях в свого знайомого, де вони розпивали спиртне. На побутовому грунті між ними виник конфлікт, під час якого господар завдав гостю ножового поранення у груди. Від отриманих травм чоловік помер.

Зловмисник, 26-річний мешканець Дрогобича, затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Коментарі

Позначки: