На Львівщині позашляховик на «бляхах» злетів з дороги і в‘їхав в огорожу пам’ятного знаку борцям за волю України

Новини 12 Серпня, 2018 69

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Іномарку, за кермом якої перебувала жінка, зупинила огорожа пам’ятника

У Самбірському районі Львівщини внаслідок ДТП постраждало двоє жінок.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, в Самбірський відділ поліції 11 серпня надійшла інформація про те, що о 04.12 в селі Воютичі сталася автопригода з потерпілими.

Як встановили правоохоронці, водій автомобіля  Chrysler Voyager, 40-річна жителька райцентру, не впоралася із керуванням, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся на дах.

Двоє пасажирок легковика, місцеві мешканки віком 39 та 48 років, отримали тілесні ушкодження. Одна із травмованих жінок госпіталізована у реанімаційне відділення лікарні, інша – у травматологічне.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Максимальне покарання,передбачене статтею, – обмеження волі на строк до трьох років.

Встановлюються обставини автопригоди. Проводиться досудове розслідування.

За інформацією місцевих мешканців, ДТП сталося поблизу символічної насипної могили з пам’ятним знаком-хрестом полеглим борцям за волю України. Автомобіль  Chrysler був з  номерами польської реєстрації, його зупинила огорожа встановлена довкола могили.

 

 

Коментарі

Позначки: ,