На Львівщині поїзд переїхав 20-річного залізничника

Новини 15 Жовтня, 2019 1 631

Фото ілюстративне. Джерело: "Закарпаття онлайн"

Чоловік під час руху впав з локомотива на залізничне полотно

На Львівщині трагічно загинув 20-річний працівник залізниці.

Як повідомили «Четвертій студії» у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, 14 жовтня, близько 17:00 год., на залізничній станції Добротвір Кам`янка – Бузького району, перегін “Сапіжанка – Добротвір”, 20-річний вантажник станції, мешканець с. Завішень Сокальського району, під час руху вантажного потяга сполучення “Дубляни – Добротвір”, не втримавшись на сходах потяга впав на залізнодорожне полотно під колеса поїзда.

Внаслідок отриманих травм потерпілий загинув на місці події.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, поліцейські розслідують обставини загибелі працівника залізниці на Львівщині. Попередньо встановлено, що 20-річний хлопець отримав смертельні травми внаслідок наїзду потяга.

Як зазначається, у Кам’янка-Бузький відділ поліції 14 жовтня надійшло повідомлення про те, що на залізничній станції «Добротвір» внаслідок наїзду вантажного потяга загинув чоловік.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як попередньо встановили правоохоронці, загиблий, 20-річний мешканець одного з сіл Сокальського району, працівник станції, під час руху потяга впав з локомотива на залізничне полотно та потрапив під колеса. Від отриманих травм хлопець помер на місці події.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) КК України.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,