На Львівщині посадовець комунального підприємства попався на «відкатах»

Новини 31 Січня, 2019 65

Фото: ГУ Нацполіції у Львівській області

На Львівщині правоохоронці викрили хабарника.

30 січня працівники управління захисту економіки разом зі слідчими територіального відділу поліції та за процесуального керівництва Радехівської місцевої прокуратури припинили незаконне збагачення керівником комунального підприємства однієї з районних рад Львівської області.

Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області.

«Як встановили правоохоронці, посадовець одержував «відкати» від сум бюджетних коштів, що виділялись для закупівлі матеріальних цінностей, офісної та комп’ютерної техніки. Зловмисника було викрито під час отримання 300 доларів США та 8000 гривень за придбання комп’ютерної техніки на загальну суму у понад 150 тисяч гривень», – зазначається у повідомленні.

Керівник затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Йому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Як повідомляє «Львівська Мануфактура новин», «директора КНП «Кам’янка-Бузька ЦРЛ» затримали правоохоронці. У своєму кабінеті він проводив переговори із представниками ком’ютерної фірми. Після цього працівники відділу боротьби з економічною злочинністю виявили в його сумці гроші. Під час слідчих дій лікарю стало погано. Він має проблеми з тиском».

 

Коментарі

Позначки: , , ,