На Львівщині починається призов громадян на строкову військову службу

Новини 01 Квітня, 2019 93

Фото: segodnya.ua

В Україні починається призов громадян на строкову військову службу.

Відповідно до указу президента України №22/2019 від 30 січня 2019 року, призов триватиме до червня включно, – інформує УНІАН.

Згідно з документом, передбачається призвати на строкову військову службу придатних за станом здоров`я до військової служби громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

Згідно з розпорядженням уряду, у квітні-червні до Збройних сил та інших військових формувань України для проходження строкової військової служби буде відправлено 18 тис. 752 осіб.

З них до Збройних сил – 9 тис. осіб, Державної спеціальної служби транспорту – 600 осіб, Державної прикордонної служби – 4 тис. осіб, Національної гвардії України – 5 тис. 152 осіб.

“План призову на строкову службу для Львівщини понад 800 осіб. Офіційно кампанія розпочнеться із квітня”,  як повідомляє «Львівська хвиля», – про це розповів речник регіонального медіа центру Міноборони Олександр Поронюк.

 

Коментарі

Позначки: , ,