На Львівщині під колеса автомобілів потрапили двоє пішоходів

Новини 04 Серпня, 2019 149

Driver after car crash waiting for help

Дівчина та літній чоловік з тілесними ушкодженнями госпіталізовані.

У Золочівський відділ поліції 3 серпня надійшло повідомлення про те, що в селі Підгородне сталася дорожньо-транспортна пригода. Про це пише прес-служба Нацполіції Львівської області.

Як з’ясували правоохоронці, близько 23.00 водій автомобіля «ВАЗ 21154», 20-річний житель Золочева, на автодорозі у селі Підгородне скоїв наїзд на 17-річну мешканку району. Внаслідок ДТП дівчину госпіталізовано з діагнозом: кома, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та перелом руки.

Інше ДТП за участі пішохода сталося о 10.33 у Львові на вулиці Мельника. Водій вантажівки «МАЗ», 52-річний житель Миколаївського району скоїв наїзд на 71-річного львів’янина. З множинними переломами фаланг обох стоп чоловік був доставлений у лікарню.

За обома фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання, передбачене статтею, – обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває.

 

Коментарі

Позначки: , ,