На Львівщині під час руху загорівся туристичний автобус в якому було 50 пасажирів (ВІДЕО)

Новини 21 Жовтня, 2018 182

Фото: facebook/Ігор Зінкевич

Люди встигли врятуватися, у деяких згоріли документи

На автотрасі Львівщини вночі, під час руху, загорівся туристичний автобус. На щастя, людських жертв вдалося уникнути.

Як повідомляє  на своїй сторінці у Facebook координатор ГО «Варта 1» Ігор Зінкевич,  подія сталася 21 жовтня о 02.00 на автотрасі Львів – Самбір.

«21 жовтня, о 02:00, траса Львів – Самбір (Н13) село Ставчани. Загорівся туристичний автобус. Постраждалих немає, всі встигли вийти. Як сказали, люди поверталися з Карпат з відпочинку», – йдеться у дописі Зінкевича.

Фото: facebook/Ігор Зінкевич

Опубліковано Igor Zinkevych Субота, 20 жовтня 2018 р.

Відео: facebook/Ігор Зінкевич

У свою чергу користувач соцмереж Володимир Бєглов, на своїй сторінці у Facebook повідомляє про пожежу в туристичному автобусі в якому їхала з екскурсії його мама.

«Різні дрібниці в локальному туристичному бізнесі можна стерпіти. Але автобус, який віз на екскурсію близько 50 людей, варто перевіряти. Повертаючись з екскурсії до Ужанських купель, повністю згорів великий автобус, у якому їхала моя мама. Гальмівні колодки смерділи ще вранці. Пожежа відбулася в районі Ставчан. У деяких людей згоріли документи. На щастя, всі живі. Я ваш кейс, шановні Туроператор Відвідай, часто наводжу, точніше — наводив, за приклад успішного малого бізнесу. Однак, очевидний факт про відсутність технічного огляду вказує на те, що, скоріш за все, і з медоглядом водіїв у вас можуть бути проблеми. Проконтролюю, щоб цю історію не спустили на гальмах. Несправних. Безвідповідальність веде до смерті. Ви — безвідповідальні», йдеться у дописі Володимира Бєглова.

У коментарях під даним дописом, користувач Hrystyna Lebed, зазначає: «Два тижні назад, моя мама також подорожувала з цим туроператором. Автобус поламався поблизу Солонки. Їхали у Закарпаття. Чекали на заміну кілька годин. Тоді я це вважала прикрою випадковістю. Зараз розумію, що таки не все гаразд у Туроператор Відвідай, з технічним станом транспорту….»

 

 

Коментарі

Позначки: , , , ,