На Львівщині під час пожежі у військовій частині загинув офіцер (ФОТО)

Новини 19 Листопада, 2019 241

Фото: ДСНС

Сьогодні у військовій частині в селищі Старичі сталася пожежа

Сьогодні, 19 листопада 2019 року, близько 5.00 ранку в одній з військових частин, що дислокуються у селищі Старичі, Яворівського району Львівської області, сталася пожежа. Внаслідок загоряння будівлі загинув офіцер, ще один дістав травм і з опіками був оперативно доставлений до Центральної районної лікарні міста Новояворівськ.

Як пише “Четверта студія” про це повідомляє пресслужба Командування Сухопутних Військ Збройних Сил України.

“Пожежа локалізована. Причини та обставини події з’ясовують представники Військової служби правопорядку ЗС України та Національної поліції України. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого військовослужбовця”, зазначається у повідомленні.

 

Як повідомляє “24  Канал”, пожежу загасили о 8 ранку,приміщення повністю згоріло. Загиблий — офіцер 1975 року народження. Постраждалий – чоловік 1978 року народження.

Військова частина на Львівщині
Пожежа у військовій частині на Львівщині/ ДСНС 

Займання виникло не в казармах, сказав речник Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, якій підпорядковується Яворівський полігон, Антон Миронович.

Як повідомили у прес-центрі ГУ ДСНС у Львівській області, 19 листопада о 05:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Старичі Яворівського району. Пожежа виникла в адміністративній будівлі розміром 40х12 м. До місця події негайно виїхали рятувальники 23-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Яворів, 53-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Новояворівіськ, 54-го державного пожежно-рятувального поста сел. Немирів, 60-го державного пожежно-рятувального поста сел. Івано-Франкове та пожежно-рятувальну техніку з найближчих підрозділів. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, будівля була повністю охоплена вогнем. Внаслідок пожежі отримав термічний опік спини та обох верхніх кінцівок чоловік, 1978 року народження якого в стані середньої важкості госпіталізовано у Новояворівську районну лікарню.

Під час проведення робіт з ліквідації пожежі, вогнеборцями в одному з приміщень було виявлено тіло загиблого чоловіка.

О 06:26 вогнеборці локалізували пожежу, та о 08:08 повністю ліквідували.

Внаслідок пожежі вогнем знищено будівлю.

До ліквідації пожежі залучили 35 чоловік особового складу та 6 одиниць спецтехніки.

Коментарі

Позначки: , , , ,