На Львівщині патрульний поліцейський піде під суд за порушення ПДР

Новини 06 Липня, 2019 36

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Cлідчі теруправління ДБР, розташованого у місті Львові, завершили досудове розслідування стосовно водія-інспектора сектору реагування патрульної поліції Яворівського відділу поліції ГУ НП у Львівській області. Працівника поліції підозрюють у порушенні правил безпеки дорожнього руху.

Про це повідомила прес-служба ДБР.

Досудовим розслідуванням встановлено, що поліцейський, перебуваючи за кермом власного автомобіля, на автошляху «Львів-Краківець» поблизу міста Яворів Львівської області спричинив дорожньо-транспортну пригоду. Внаслідок ДТП двом пасажирам автомобіля завдано тяжких та середньої тяжкості тілесних ушкоджень.

Посадовій особі було повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяли потерпілому тяжке тілесне ушкодження) та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Обвинувальний акт скеровано до суду.

У разі доведення вини, правоохоронцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,