На Львівщині оплесками проводжали нардепа Богдана Дубневича

Новини 26 Липня, 2019 498

Відбулась сесія Пустомитівської районної ради

Сьогодні, 26 липня, відбулася чергова 49-та сесія районної ради, під головуванням голови Пустомитівської районної ради Галини Гички.

В роботі пленарного засідання взяли участь: народний депутат України Богдан Дубневич, перший заступник голови райдержадміністрації Павло Городечний, заступник голови районної ради Іван Мудрий, депутати районної ради, начальники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, керівники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, сільські та селищний голови, працівники виконавчого апарату районної ради , представники громадських організацій, ЗМІ та інші.

Про це інформує Пустомитівська Районна державна адміністрація.

Перед початком сесії очільниця привітала депутатів, які відсвяткували свій день народження у міжсесійний період.
Опісля, голова районної ради Галина Гичка, з метою увіковічнення пам’яті загиблого учасника Операції Об’єднаних Сил на сході України Олександра Болотенка, який мешкав у Пустомитівському районі в селі Басівка, за мужність і героїзм, виявлені ним в боях за незалежність та збереження територіальної цілісності України, вручила звання (медаль з нагрудним знаком) “Почесний громадянин Пустомитівського району” матері учасника Операції Об’єднаних Сил Болотенка Олександра Олександровича. Слова вдячності та підтримки прозвучали з її уст на адресу районної влади, котрі також надавали допомогу військовим.

Затвердивши порядок денний, до якого було внесено 27 питань, депутати перейшли до їх розгляду.

Особливо жваво обговорення проходило при розгляді питання про суспільно-політичну ситуацію в країні, де, зокрема, народний депутат України Богдан Дубневич подякував усім за дієву співпрацю по населених пунктах свого виборчого округу:

“Для мене це був дуже гарний досвід. Скажу відверто, що робив усе можливе задля розбудови району. І у нас усе вийшло, і навіть більше, ніж я очікував. Наразі, Пустомитівщина йде твердою ходою, розвивається, має потужний потенціал. Дякую за співпрацю районній раді, колективу райдержадміністрації. За всіма результатами ми з вами – кращі”.

Присутні оплесками проводжали нардепа.

Завершуючи пленарне засідання, голова районної ради Галина Гичка подякував усім присутнім за участь у роботі сесії, адже з усіх питань, внесених до порядку денного сесії, рішення приймалися переважною більшістю голосів.

Коментарі

Позначки: , , ,