На Львівщині обговорили інформаційну безпеку

Новини 10 Грудня, 2018 35

Проблематика інформаційної безпеки була в центрі обговорення учасників Міжнародного молодіжного Форуму, який днями відбувся на факультеті міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка.

Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Організаторами Форуму виступив Центр міжнародної безпеки та партнерства факультету міжнародних відносин у співпраці з Центром інформації та документації НАТО в Україні. У форумі взяли участь провідні експерти у галузі міжнародних відносин, інформаційної політики та міжнародних комунікацій. До роботи Форуму долучилися фахівці Міністерства інформаційної політики України та Міністерства інфраструктури України, експерти з питань захисту інформації. Молодіжний Форум об’єднав представників студентства та молодих науковців низки українських вишів та закордонних університетів.

Відкриваючи роботу Форуму проректор Університету Марія Зубрицька акцентувала увагу учасників форуму на важливості у сучасних умовах обговорення такої важливої проблематики. Особливо ці питання є важливими для державотворення в умовах новітніх викликів та загроз.
З вітальним словом до учасників звернувся директор Департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Роман Шепеляк, який побажав учасникам плідних дискусій та результатів форуму.

До привітань з нагоди відкриття Форуму приєдналися радник Міністра інформаційної політики України Марина Соботюк, Керівник напряму – Реформа державного управління Міністерства інфраструктури України Оксана Лесик, секретар Вченої ради Національної Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Василь Панасюк, доктор Малгожата Пасек – професор Європейського центру Варшавського Університету та директор Центру міжнародної безпеки та партнерства, декан факультету міжнародних відносин Львівського Університету, Надзвичайний і Повноважний Посол України, професор Маркіян Мальський.

Робота Форуму розпочалася з доповіді радника Міністра інформаційної політики України Марини Соботюк, яка презентувала діяльність Міністерства у сфері інформаційної політики та розвитку і реалізації широкого кола програм поширення позитивного іміджу нашої держави тощо. Зокрема було наголошено на важливості залучення студентської молоді до реалізації проектів у сфері інформаційної діяльності, особливо на міжнародній арені.

Коментарі

Позначки: ,