На Львівщині назвали переможців Конкурсу ініціатив місцевих карпатських громад

Новини 23 Червня, 2018 169

Сьогодні, 23 червня, під час ІІІ Форуму місцевого розвитку презентували підсумки відбору проектів Програми підтримки ініціатив карпатських громад. Представила проекти-переможці виконавчий директор Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» Галина Литвин.

«У нас завжди питають, якими є результати таких заходів, як Форум місцевого розвитку. Відповідаємо. На минулорічному Форумі голови рад чотирьох карпатських областей домовились про те, щоб розробити і провести спільний конкурс, скерований на розвиток Карпатського регіону. Домовились і зробили. Конкурс ініціатив місцевих карпатських громад відбувся одночасно у чотирьох областях: Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Закарпатській областях. На цей конкурс подали 107 проектів. Переможцями стали 32 проекти на загальну суму 9,1 млн. грн. Але найбільше ми тішимося, що маємо 4 міжрегіональні проекти.
В черговий раз вітаємо усіх, хто переміг і буде реалізовувати свої проекти задля наших Карпат! Роботи попереду багато, адже їх потрібно не лише успішно втілити, але й напрацювати зміни і покращення для нового конкурсу, який ми обов’язково проведемо у наступному році. Тож успіху нам усім! Разом зможемо більше!», – сказала Галина Литвин.

Переможці по Львівській області:

№ п Назва проекту Заявник
1 Туристичний барометр Тустані ГО “Асоціація сприяння розвитку молодіжного туризму”
2 Збереження історичної пам’яті про створення Української Головної Визвольної Ради у с. Сприня Самбірського району ГО “Агенство регіонального розвитку Самбірщини”
3 Популяризація еко-культурних заходів в басейні витоку річки Дністер ГО «Агенція регіонального розвитку Турківщини»
4 Промоція сакральної архітектури Жидачівського району Жидачівська районна рада
5 ТhеАrtоf театр: все починалось у Кам’янці-Бузькій Кам’янка-Бузька міська рада
6 Капітальний ремонт фондосховища та санвузла для осіб з особливими потребами Художнього музею М. Біласа в м. Трускавці Відділ культури Трускавецької міської ради
7 Відновлення та актуалізація туристичного маршруту “Шляхами князя Лева” Старосамбірська районна рада
8 Музей однієї ікони Моршинська міська рада
9 Відновлення окремих елементів ландшафтного парку палацу Гределів у м. Сколе та проведення міжнародного фестивалю «Мисливська ватра» Громадська організація «Сколівщина»
10 Обласний етнофестиваль “Купальська містерія над Бугом” Кам’янка-Бузька районна рада
11 Влаштування підвісного пішохідного переходу через річку Опір до пам’ятника князя Святослава

 

Коментарі

Позначки: , ,