На Львівщині, на території ландшафтного парку палацу баронів Гределів, зберуться мисливці з різних країн

Новини 30 Серпня, 2018 191

Фото ілюстративне. Джерело: pershij.com.ua

У Сколе відбудеться фестиваль «Мисливська ватра»

На Сколівщині відбудеться міжнародний фестиваль «Мисливська ватра».

Як повідомили у Сколівській РДА, 15 вересня на території ландшафтного парку палацу баронів Гределів у місті Сколе відбудеться міжнародний фестиваль «Мисливська ватра». Метою заходу є розвиток та популяризація мисливської культури, ловецьких традицій, а також обмін досвідом учасників з України та із-за кордону.

У програмі фестивалю, відбудеться молебень у храмі  Різдва Богородиці м. Сколе; освячення штандартів мисливських колективів;  урочиста хода учасників фестивалю містом до палацу Гределів;  урочистості з нагоди «Дня працівника лісу».

Також, у заходах фестивалю відбудеться конкурс мисливських колективів, виставка- продаж картин, фотографій, виробів з дерева та шкіри, біжутерії та інших виробів, презентація книги І.Чудійовича «Мисливська «Атлантида» Львівських Карпат», виступи художніх етнічних та професійних колективів, мисливська музика, виводка мисливських собак, виставка експонатів мисливської таксидермії, виставка мисливських трофеїв, мисливська та бойківська кухня.

«Увечері, після вручення нагород переможцям конкурсів, відбудеться святкова вечеря біля «Мисливської ватри», народні гуляння, знайомства та братання мисливців, обмін досвідом», – зазначається у повідомленні.

Фото: Сколівська РДА

Серед організаторів заходу – Львівська обласна державна адміністрація, Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства, Львівська обласна рада, Сколівська районна рада, Сколівська районна адміністрація.

 

Коментарі

Позначки: ,