На Львівщині молодик влетів у легковик дівчини: п‘ятеро постраждалих

Новини 22 Квітня, 2019 102

Фото ілюстративне з відкритих джерел

У Самбірському районі на Львівщині, внаслідок лобового зіткнення двох легкових автомобілів травмовані п’ятеро осіб.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталась 21 квітня близько 21.30 на автодорозі «Мостиська-Самбір-Борислав» в одному з сіл Самбірського району.

«Зіткнулись автомобілі «Шкода Октавія», яким керував 22-річний мешканець Старосамбірського району та «Пежо206», за кермом якого перебувала 19-річна мешканка Самбірщини. Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водії транспортних засобів та троє пасажирів «Пежо». Наразі поліцейські встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження», – повідомили у поліції.

Як повідомляє департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА, водій автомобіля “Шкода Октавія”, мешканець с.Сусідовичі, Старосамбірського району, рухаючись по автодорозі в сторону м. Самбір, у с. Бісковичі, на смузі зустрічного руху здійснив зіткнення з автомобілем “Пежо 206” під керуванням мешканки с. Викоти, Самбірського району.

Внаслідок ДТП 5 осіб отримали травми різного ступеня важкості, із них 4 осіб (1 дитина 2008 року народження) після надання медичної допомоги були відпущені по місцю проживання, 1 особа (дитина 2005 року народження) була госпіталізована у Самбірську ЦРЛ.

 

Коментарі

Позначки: , ,